Mangården vid Mörrumsån

Lägenhet 8 personer

Underbart vacker paradvåning i en lika vacker villa, alldeles vid strandbrynet till Mörrumsån övre del och med paddelavstånd in i vackra sjön Åsnen.

Välkommen till ett boende över det normala! Här förfogar ni över hela bottenvåningen i Herrgården på Blidingsholm. Boytan är exceptionellt välplanerad och helhetskänslan ger ett oerhört smakfullt intryck. Det finns 4 stycken sovrum med 2 sköna sängar i varje rum. Sängarna kan lämnas som en dubbelsäng eller separeras något om ni i stället önskar detta. Samtliga sovrum är mycket komfortabla och möblerade på så vis att det även finns soffor att mysa i när ni vill luta er tillbaka i ensamhet och läsa en bok eller lyssna på musik.

Centralt i huset finns en matplats med gott om plats för en riktigt skön måltid. Köket ligger intill matplatsen och det har en mycket god utrustningsnivå där matlagningen känns enkel och diskningen bekväm. Om ni inte vill laga all mat själva så finns det prisvärd catering av hög kvalitet som alternativ.
Det finns 2 toaletter med dusch centralt i våningen.

På baksidan av huset har ni 20 meter till Mörrumsån, där fisket är i toppklass längs en 2 km lång privat sträcka av Mörrumsåns övre del. Fisket här bedrivs som “catch and release”.

I området finns en fullkomligt magnifik spaavdelning som ni kan boka om ni vill ha en riktigt lyxig dag eller kväll. Det finns bl.a. 4 utomhusjacuzzis, inomhus arombastu, infrabastu med ljusterapi och massagestol, samt saltbastu.

Parkering sker 150 m från huset. Vid in- och utcheckning kan ni köra fram till huset.

Huset Mangården hyrs ut veckovis i högsäsong under juli och augusti med lördag som bytesdag.
Övrigt tid på året gäller fritt val av ankomst- och avresedagar. Incheckning från kl.16:00 och till kl. 10:00 avresedagen (om inget annat avtalas).

När ni bokar Mangårdshuset tar ni själva hand om slutstädningen och ni tar med eget sänglinne eller hyr av oss (se tillval).

Högsäsong

Pris för en vecka, inkl. 8 personer: 9.900 kr

exkl. slutstädning (se tillval)

Lågsäsong

Pris för 1-, 2- eller 3-nätter enligt offert

En deposition tas ut vid ankomst på 2.000 kr, som återbetalas efter kontroll av städansvarig. Betala helst per swish / nr.: 0708504431.

Vi kan tyvärr inte boka in ungdomsgrupper och institutioner på denna anläggning.

För pris gällande fiskekort, kanoter, cyklar mm. se tillval.

OBS! Även spärrade dagar/veckor kan vara möjliga att boka. Har Du/ Ni några speciella dagar som ni önskar boka så kan det vara möjligt efter förfrågan!

Ovanstående presenteras med reservation för ändringar.

Välkommen till ett boende som kommer att ge er fantastiska upplevelser och minnen!

Bokningsförfrågan
Priser
Bokningsförfrågan

Tillgänglighet för boendet (veckovy)

Detta är en preliminär beläggningsvy. Vi frånskriver oss eventuella feltryck och systemfel som kan påverka felaktigheter i beläggningsvyn ovan.