Mangården – Lägenhet för 8 personer

Underbart vacker paradvåning i en lika vacker villa, alldeles vid strandbrynet till Mörrumsån övre del och med paddelavstånd in i vackra sjön Åsnen.

Välkommen till ett boende över det normala! Här förfogar ni över hela bottenvåningen i Herrgården på Blidingsholm. Boytan är exceptionellt välplanerad och helhetskänslan ger ett oerhört smakfullt intryck. Det finns 4 stycken sovrum med 2 sköna sängar i varje rum. Sängarna kan lämnas som en dubbelsäng eller separeras något om ni i stället önskar detta. Samtliga sovrum är mycket komfortabla och möblerade på så vis att det även finns soffor och fåtöljer att mysa i när ni vill luta er tillbaka i ensamhet och läsa en bok eller lyssna på musik.

Centralt i huset finns en matplats med gott om plats för en riktigt skön måltid. Köket ligger intill matplatsen och det har en mycket god utrustningsnivå där matlagningen känns enkel och diskningen bekväm. Det finns 2 toaletter med dusch centralt i våningen.

På baksidan av huset har ni 20 meter till Mörrumsån, där fisket är i toppklass längs en 2 km lång privat sträcka av Mörrumsåns övre del. Fisket här bedrivs som “catch and realease”, det innebär att fisken ska släppas tillbaka.

I området finns en fullkomligt magnifik spaavdelning som ni kan boka om ni vill ha en riktigt lyxig dag eller kväll. Det finns bl a 4 utomhus sparbad, inomhus aromabastu, infrabastu med ljusterapi, massagebänk och massagestol.

Parkering sker 150 m från huset. Vid in- och utcheckning kan ni köra fram till huset. Om ni är fler än 8 personer så finns det möjligt att hyra upp till  extra bäddar.

Välkommen till ett boende som kommer att ge er fantastiska upplevelser och minnen!

För pris gällande fiskekort, kanoter, cyklar mm. Se vår prislista.

Bokningsförfrågan
Priser

Klicka på bilderna för att öppna dem i ett större format

Tillgänglighet för boendet (veckovy)

Detta är en preliminär beläggningsvy. Vi frånskriver oss eventuella feltryck och systemfel som kan påverka felaktigheter i beläggningsvyn ovan.