Mangården vid Mörrumsån

Lägenhet för 8 upp till 12 personer

Underbart vacker paradvåning i en lika vacker villa, alldeles vid strandbrynet till Mörrumsån övre del och med paddelavstånd in i vackra sjön Åsnen.

Välkommen till ett boende över det normala! Här förfogar ni över hela bottenvåningen i Herrgården på Blidingsholm. Boytan är exceptionellt välplanerad och helhetskänslan ger ett oerhört smakfullt intryck. Det finns 4 stycken sovrum med 2 sköna sängar i varje rum. Sängarna kan lämnas som en dubbelsäng eller separeras något om ni i stället önskar detta. Dessutom finn plats för extra sängar i två av sovrummen. Samtliga sovrum är mycket komfortabla och möblerade på så vis att det även finns soffor att mysa i när ni vill luta er tillbaka i ensamhet och läsa en bok eller lyssna på musik. Hundar är tillåtna i vissa rum mot en avgift (se tillval) och bokas in innan ankomst. Alla hundar måste hållas i koppel.

Centralt i huset finns en matplats med gott om plats för en riktigt skön måltid. Köket ligger intill matplatsen och det har en mycket god utrustningsnivå där matlagningen känns enkel och diskningen bekväm. Om ni inte vill laga all mat själva så finns det prisvärd catering av hög kvalitet som alternativ.
Det finns 2 toaletter med dusch centralt i våningen.

På baksidan av huset har ni 20 meter till Mörrumsån, där fisket är i toppklass längs en 2 km lång privat sträcka av Mörrumsåns övre del. Fisket här bedrivs som “catch and release”. I fiskekortet är forellfiske inkluderat.

I området finns en fullkomligt magnifik spaavdelning som ni kan boka om ni vill ha en riktigt lyxig dag eller kväll. Det finns bl.a. utomhusjacuzzis, inomhus arombastu, infrabastu med ljusterapi, saltbastu och massagestol. Detta kan inte bokas i juli och augusti.

Parkering sker 150 m från huset. Vid in- och utcheckning kan ni köra fram till huset.

Huset Mangården hyrs ut veckovis på sommaren under juli och augusti med lördag som bytesdag.
Övrigt tid på året gäller fritt val av ankomst- och avresedagar, dock minimum 2 övernattningar. Incheckning från kl.16:00 och till kl. 10:00 avresedagen (om inget annat avtalas).

När ni bokar Mangårdshuset tar ni själva hand om slutstädningen och ni tar med eget sänglinne eller hyr av oss (se tillval).

Veckouthyrning (juli, augusti)

Pris för en vecka, inkl. 8 personer: 11.200 kr

exkl. slutstädning (se tillval)

vid fler än 8 personer tillkommer 175 kr per person/natt

Weekend

Pris för 2 nätter, inkl. 8 personer: 5.000 kr

Pris för 3 nätter, inkl. 8 personer: 7.000 kr

En deposition tas ut vid ankomst på 2.000 kr, som återbetalas efter kontroll av städansvarig. Betala helst per swish.

Vi kan tyvärr inte boka in ungdomsgrupper och institutioner på denna anläggning.

OBS! Även spärrade dagar/veckor kan vara möjliga att boka. Har Du/ Ni några speciella dagar som ni önskar boka så kan det vara möjligt efter förfrågan!

Ovanstående presenteras med reservation för ändringar.

Välkommen till ett boende som kommer att ge er fantastiska upplevelser och minnen!

Tillgänglighet för boendet (veckovy)

Detta är en preliminär beläggningsvy. Vi frånskriver oss eventuella feltryck och systemfel som kan påverka felaktigheter i beläggningsvyn ovan.