Konferens på Blidingsholm

Konferera ostört och effektivt

Välkommen till en konferensgård i hisnande vacker miljö och till vårt fräscha konferenshotell Blidingsholm – utrustat med den senaste tekniken, men med en varsamt bevarad gårdsanda. Vår kapacitet är 33 personer i enkelrum och betydligt fler om dubbelrum och/eller stugboende accepteras. Vi har två moderna konferensrum (60 personer och 25 personer) och därtill grupprum. I restaurangen har vi en kapacitet på 80 personer . Vårt gårdsbadhus blev en succé och är nu fullt utbyggt.

Säkra konferenser!

I dessa tider av virussmitta har vi anpassat driften till att ta emot max en grupp åt gången, och i regel endast en gång i veckan.
Detta gör vi som ett proaktivt steg, för våra gästers säkerhet samt att minimera riskerna för eventuell smittspridning.

Välkommen till en säker konferensanläggning

Konferensrum Musteriet

Biosittning 65 personer, skolsittning 45 personer

Fler bilder
Prislista
Förfrågan

Konferensrum Bryggeriet

Skolsittning 17 personer

Fler bilder
Prislista
Förfrågan

Mer om Konferens på Blidingsholms Gård

En konferens hos oss är inte som någon annan…

Hos oss står gästen i centrum och vi har som regel att bara boka in en konferens åt gången. Vår anläggning har anpassats till konferensgrupper som vill ha en exklusiv avskildhet. Behovet av avskildhet ökar. Hos oss behöver ingen veta vilka företag som är inbokade, finns på anläggningen eller ska komma. Intigriteten och säkerheten prioriteras högt. Vår personal har avtalad tystnadsplikt, sjukvårds-och hjärtstartsutbildning, brandskyddsutbildning och matsäkerhetsutbildning.

Avsikten med interna möten är att förstärka, fokusera och synkronisera gruppen. Vår anläggning är skapad för att bilda kontrast till masskonferenshotellen.

Hos oss får du den rogivande tystnad som bara ett hotell ”på landet” kan erbjuda. Mörrumsån har två bebodda öar och delar av Hotell Åsnen ligger på en av dessa. Så i varje fönster ser du Mörrumsån i norr och i söder. Omgivningen har en fantastisk natur med ett spännande fisk- djur och sjöfågelliv. Sjöfågellivet är anmärkningsvärt vintertid, då Mörrumsån inte fryser till runt Blidingsholms Gård.

Vi anser oss ha bättre lokaler, mer spännande mat, vackrare rum och en säkrare anläggning än de flesta.

Mycket av det småländska är unikt. Hos oss får du alltid en härlig dos av Småland som extra konferenskrydda – en ovärderlig inspiration att ta med hem.

Fålaboda Konferens & Gårdshotell

Alternativ konferens för mindre grupper

Familjen Gustavsson driver Hotell Åsnen och har under åren 2016-2019 också skapat Fålaboda Konferens & Gårdshotell, beläget vid Åsnen, 15 km norr om Hotell Åsnen och endast några kilometer från Åsnens nationalpark.  Denna anläggning har anpassats till grupper,  som önskar hålla privata, avskilda möten. Gården ligger mitt i naturen och här ser man som oftast alla Sveriges klövdjur.

Anläggningen har en hög standard.

Herrgårdshuset är helrenoverat och har 6 stora dubbelrum med toalett och dusch till alla rum, inklusive ett hus på tomten som förr var ett undantagshus för den äldre generationen som ville ta det lite lugnare. Detta hus är nu renoverat och innehåller två rum, varav det ena är ett vindsrum med en brant trappa, detta rum har toalett och tvättställ, ej dusch. På nedre plan finns toalett, golvvärme och dusch. Om några av de större rummen accepteras som dubbelrum kan huset ta 12 konferensgäster och med enkelrumsbeläggning 8 personer.

Denna fantastiska gård har genom seklerna inte sönderrenoverats, den gamla atmosfären finns kvar och har inte gått förlorad.

Du får här den rogivande tystnaden som bara ett hotell ”på landet” kan erbjuda.

Vi erbjuder här den hotellservice som önskas. I upplägget inkluderas att gästerna själva lagar och serverar maten. Råvaror ombesörjer Hotell Åsnen.

Konferensrum och aktiviteter beställs och anpassas till kunden.

Aktiviteter: Fålaboda Gårdsbadhus, cykling, kanoting, nationalparksbesök.

Vid incheckning möts vi vid Hotell Åsnen och åker gemensamt  de 15 km norrut till Fålaboda Konferens & Gårdshotell. Detta alternativ erbjuds från 1/11 2019

Prislista
Förfrågan

Klicka på bilderna för att se dem i en större version

FÖRENA NYTTA MED NÖJE!

Missa inte vårt nyrenoverade gårdsbadhus.

Vi har nu ett stort trädäck med inte mindre än fyra Jacuzzis till ert förfogande. Njut av naturen och blicka ut över Mörrumsån som sakta flyter förbi endast ett par meter ifrån er. Kontakta oss för prisinformation angående SPA / Jacuzzis.

Boende & Aktiviteter

Att ni skall få mycket uträttat hos oss är en självklarhet. Men minst lika viktigt som arbetet är avkopplingen och gemenskapen i ert team. Vi erbjuder aktiviteter och har något för alla. Hör med oss.

Vi kan varmt rekommendera vårt Gårdsbadhus – en tidlös klassiker – perfekt som avkoppling efter en intensiv och givande dag.

MER OM GÅRDBADHUSET
Prislista
Förfrågan