Farmorstugan vid Mörrumsån

Semesterhus 4 + 2 personer

Är detta en av Sveriges attraktivaste stugor som går att hyra? Det kan bara ni själva avgöra, men den här stugan är omöjlig att inte tycka om!

Helt nyrenoverad, modern, ljus och bekväm och med ett alldeles unikt läge några få meter från Mörrumsån, med både altan och balkong alldeles ut mot ån!

På nedre plan har ni ett stort och ljust allrum där en av de bekväma sofforna nattetid blir en mycket bekväm bädd för 2 (som kan avskärmas med en gardin). Här nere finns dessutom ett lagom stort, bekvämt och välutrustat kök med en ”typisk svensk” bekväm matplats. Det finns dessutom ett fräscht badrum med wc och dusch. Från vardagsrummet leder dörrar ut till den stora möblerade altanen där ni sitter på ”metspö-avstånd” från Mörrumsån! Fisket är i toppklass längs en 2 km lång privat sträcka av Mörrumsåns övre del. Fisket här bedrivs som “catch and release”, det innebär att fisken ska hanteras varsamt och släppas tillbaka.

En trappa upp finns 2 stycken bekväma sovrum med bra sängar. Det ena sovrummet har dörrar ut mot en balkong och där ute har ni panoramautsikt ut över Mörrumsån och naturen. Här uppe finns dessutom en extra wc.

Parkering sker 150 m från huset. Vid in- och utcheckning kan ni köra fram till huset.

Semesterhuset Farmorstugan hyrs ut veckovis i högsäsong under juli och augusti med lördag som bytesdag.
Övrigt tid på året gäller fritt val av ankomst- och avresedagar. Incheckning från kl.16:00 och till kl. 10:00 avresedagen (om inget annat avtalas).

När ni bokar Farmorstugan tar ni själva hand om slutstädningen och ni tar med eget sänglinne eller hyr av oss (se tillval).

Högsäsong

Pris för en vecka , inkl. 6 personer:  7.500 kr

exkl. slutstädning (se tillval)

Lågsäsong

Pris för 1-, 2- eller 3-nätter enligt offert

En deposition tas ut vid ankomst på 2.000 kr, som återbetalas efter kontroll av städansvarig. Betala helst per swish / nr.: 0708504431.

Vi kan tyvärr inte boka in ungdomsgrupper och institutioner på denna anläggning.

För pris gällande fiskekort, kanoter, cyklar mm. se tillval.

OBS! Även spärrade dagar/veckor kan vara möjliga att boka. Har Du/ Ni några speciella dagar som ni önskar boka så kan det vara möjligt efter förfrågan!

Boka nu, den här stugan kommer att bli fullbokad!

Ovanstående presenteras med reservation för ändringar.

Välkomna till ett minne för livet!

Bokningsförfrågan
Priser
Bokningsförfrågan

Tillgänglighet för boendet (veckovy)

Detta är en preliminär beläggningsvy. Vi frånskriver oss eventuella feltryck och systemfel som kan påverka felaktigheter i beläggningsvyn ovan.