Hyr hela Herrgården – upp till 39 personer

Välkommen till: Extra allt!

Det ultimata boende för det riktigt stora sällskapet, här kan ni fira er företagsfest, familjeträff eller här firar jubilaren sin högtid tillsammans med nära och kära. Blidingsholms Herrgård är dessutom den perfekta konferensgården.

På denna fantastiska Herrgård med sjötomt, kan ni umgås på underbara ytor. Samtidigt har ni alltid möjligheten att stänga dörren om er om det känns mer lockande att vara för sig själv en stund.

Ni kan hyra hela Herrgården med så många som 39 personer! Anläggningen består av Herrgårdshusets nedre plan med 4 dubbelrum och kök/uppehållsrum och Herrgårdsbyggnaden med restaurang, uppehållsrum, gym, konferensrum separat och 17 sovrum. Det finns totalt 21 sovrum; 3 stycken enkelrum (ca. 9,5 m2), 1 svit till jubilaren eller bröllopsparet samt 17 stycken dubbelrum (ca. 10m2 eller större), alla med mycket bekväma sängar. Rummen byggdes 2014 och hela anläggningen är nyrenoverad. Alla rum har dusch, toalett, golvvärme och tv på rummen. Utom Herrgårdshuset där de 4 dubbelrum delar på vardagsrum/kök med tv och 2 toaletter /dusch. Sängarna i 15 dubbelrum är enkelsängar som kan flyttas. Övriga sängar är dubbelsängar.

Om ni är fler an 39 personer så finns det möjlighet att hyra extra boenden i semesterhus på Blidingsholms Gård, offert enligt förfrågan. Restaurangen rymmer maximalt 80 personer.

Gemensamt har ni allrum med tv och sittmöbler. Det finns dessutom en möblerad altan direkt vid vattnet och uteplats med trädgårdsmöbler som är den perfekta träffpunkten för gruppen när solen skiner och stämningen är hög.

Vill ni umgås tillsammans med aktiviteter så finns det spa, gym, bordtennis, fiskemöjligheter, båtar, kanoter, cyklar, m.m.

Det finns en rustik grillstuga med eldplats/grill som ni kan disponera (sittplats inomhus för 22 personer och dessutom sittplats utomhus på stockar för många fler). För större sällskap kan man partytält för sittplatser och buffébord beställas.

Ert semesterparadis ligger direkt vid Mörrumsån och delar av anläggningen (Herrgårdshuset) ligger på en ö i Mörrumsån. Området är känt för sina äppelodlingar och grönsaker. Åsnens Nationalpark ligger i närheten och inbjuder till unika naturupplevelser som paddling, cykling och omfattande skogsvandringar.
Hela Herrgården hyrs ut för 1 eller flera dygn från kl. 16:00 dag 1 till kl. 10:00 avresedagen (om inget annat avtalas).

Maten som frukostar, luncher och middagar serveras i restaurangen och tillagas av Blidingsholms personal. I detta boende saknas alltså möjlighet till självhushåll, utom i grillstugan. Här kan ni ha självhushåll med egen grillning. Blidingsholm hjälper gärna till.

På vissa av bilderna ser ni vår grillstuga, där ni själva dukar upp och grillar.

När ni bokar Blidingsholms Herrgård ingår bäddade sängar och slutstädning (rumsstädning var 3:e dag)!

Receptionist, kock, vaktmästare, serverings och städpersonal finns tillgängliga delar av dygnet och alla står gärna till tjänst med service, tips och råd.

Frukost ingår i er hyra och serveras 07:30-09:30.
Övriga måltider (lunch / middag) bokas i god tid innan er ankomst direkt hos oss.
Blidingsholms Restaurang lagar sina menyer i mesta möjliga mån med lokala produkter. Vid förfrågan presenteras vilka menyer som finns vid just den årstiden.
Gästerna är välkomna att medtaga och servera egna alkoholhaltiga drycker till måltiderna.

Aktivitetsmöjligheterna är ”obegränsade”. Ni kan hyra kanot, båt och fiskekort, vanlig cykel, mountainbike eller e-bike (cyklar minimum 3 dagar).

På anläggningen finns dessutom ett fantastiskt vackert och skönt gårdsbadhus, alldeles vid vattenbrynet, bara några meter från Herrgårdsbyggnaden. Här finns flera underbara utomhus bubbelbad, inomhus bastubad och massor av sköna platser för avkoppling. Detta gårdsbadhus kan bokas till.

Konferensrum kan ordnas enligt separat offert.

Pris grundpaket:

  • Herrgården inkl. 20 personer i dubbelrum:
  • Dag 1: Ankomst och övernattning
  • Dag 2: Frukost och hemresa
  • Pris för ovanstående är 12.700 kr inkl. moms.
  • Pris om ni är fler än 20 personer:
  • Tillägg 635 kr per person och natt i dubbelrum inkl. frukost.

Tillval / Mat:

Grillstugan
Hyra Grillstugan inklusive tallrikar, bestick, gasolgrill, grillutrustning, städning. Råvaror ordnar gästen själv. Gästen grillar själv.
Pris 1000 kr per grilltillfälle.

Enkel lunch i grillstugan. Ni grillar själva utomhus på gasolgrill. Blidingsholm städar, ombesörjer råvaror och utrustning enligt ovan. Meny: Olika korvar, potatissallad, tomatsallad, grönsallad, smör & bröd, bordsvatten. Denna rätt ingår inte i Gårdsmenyn, är inte lokalproducerad mat.
Pris: 100 kr per person.

Enkel grillmiddag i grillstugan. Ni grillar själva utomhus på gasolgrill. Blidingsholm städar, ombesörjer råvaror och utrustning enligt ovan. Meny: Grillspett (kyckling, fläskkött, vegetariskt alternativ), potatisgratäng, morotssallad, grönsallad, smör & bröd, bordsvatten. Denna rätt ingår inte i Gårdsmenyn, är inte lokalproducerad mat.
Pris: 200 kr per person

Restaurangen:

Lunch på buffé / tallriksservering, en maträtt och sallader, bordsvatten, kaffe. Denna rätt ingår inte i Gårdsmenyn.
Pris: 150 kr per person.

Kvällsmiddag på buffe, en maträtt och sallader, bordsvatten. Denna rätt ingår inte i Gårdsmenyn.
Pris: 250 kr per person

Kvällsmiddag tre rätters Gårdsmeny Pris: 600 Kr per person

Kvällsmiddag fyra rätters Gårdsmeny Pris: 750 kr per person

Kvällsmiddag sex rätters Gårdsmeny Pris: 900 kr per person

Blidingsholms Gårdsmeny består av sex rätter som varierar efter årstider, råvarutillgång och vad gården och grannarna producerar. När ni beställer tre- eller fyrarättersmenyer är dessa utplockade från vår gårdsmeny. I menyn finns ett fisk och ett köttalternativ. Hela gruppen måste enas om ett av alternativen. Då vi valt att inte hantera alkohol så kommer vi att presentera den beställda menyn i god tid så att gästen kan köpa in passande dryckesvaror till maten. Matavvikelser anmäls i god tid.

Maten vi serverar har vi lagt ner mycket arbete på, det blir snabbt en livsstil av att samla och plocka de råvaror som naturen bjuder på. Vi har själva skördat, konserverat, torkat, jagat och fiskat. Vi står upp för vår mat, den är av hög kvalitet och är så långt möjligt, lokalt producerad. Flera av rätterna kommer från våra skogar, Mörrumsån och Åsnen. Mycket av grönsaker och rotfrukter kommer från våra grannar i Vemboö.

Catering

Vi har ett nära samarbete med restauranger i närområdet. De är kända god mat och bra kvalitet. Vid intresse presenterar vi gärna deras utbud. Cateringmat serveras oftast i vår restaurang. Blidingsholm debiterar då kunden en mindre summa till arbetslöner för uppdukning, buffebord, kylrum, diskning och städning.

Tillval / Aktiviteter:

– Kanot 200 kr/dag
– Båt 300 kr/dag
– Fiskekort 50 kr/dag
– Vanlig cykel 150 kr/dag
– Mountainbike 365 kr/dag
– E-bike 385 kr/dag
(hyrtid cyklar minimum 3 dagar)
– Kräftfiske 400 kr/person, min. 8 personer
– Gårdsbadhus 500 kr/person, min. 10 personer
– Konferensrum för upp till 60 personer/ skolsittning eller biosittning (enligt offert)
– Enkelrumstillägg 335 kr/person och natt.
– Extra rum om ni är fler än 39 personer enligt offert.
– Partytält inkl. uppställning enligt offert, extern entreprenör anlitas.

Alla tillval bokas hos oss senast 3 veckor innan ankomst!

OBS! Även spärrade dagar/veckor kan vara möjliga att boka. Har Du/ Ni några speciella dagar som ni önskar boka så kan det vara möjligt efter förfrågan!
Ovanstående presenteras med reservation för ändringar.

Välkomna till ett minne för livet!

Bokningsförfrågan

Klicka på bilderna för att öppna dem i ett större format

Översikt

Exteriör

Reception & Restaurang

Lounge & Konferens

Bastu & Grillstuga

Hotellrum & Frukost

Aktivitet / Fritid / Övr.