Blidingsholms Gård vid Mörrumsån

Grupphus 16 upp till 28 personer

Det ultimata boendet med hög standard för det stora sällskapet, här kan ni fira er företagsfest, familjeträff eller här firar jubilaren sin högtid tillsammans med nära och kära. Ni upplever den perfekta semestern, där man kan relaxa ostört med utsikt över Mörrumsån.

På denna fantastiska Herrgård med sjötomt, kan ni umgås på underbara ytor. Samtidigt har ni alltid möjligheten att stänga dörren om er om det känns mer lockande att vara för sig själv en stund.

Anläggningen består av ett rymligt nybyggt kök och matrum, uppehållsrum och 15 sovrum. Det finns 2 stycken enkelrum (ca. 9,5 m2), samt 13 stycken dubbelrum (ca. 10m2 eller större), alla med mycket bekväma sängar. I tre av dubbelrummen är sängarna dubbelsängar, i de övriga rummen finns enkelsängar.
Rummen byggdes 2014 och den övriga anläggningen är nyrenoverad. Alla rum har dusch, toalett, golvvärme, Wifi och tv på rummen. Det finns tvättmaskin och torktumlare.

Gemensamt har ni allrum med tv och sittmöbler. Det finns dessutom en möblerad altan direkt vid vattnet. Här vid altanen ligger er roddbåt och er kanot förtöjd.
Maten lagar ni själva i eget kök som är utrustat för självhushåll och matrum som har 36 sittplatser. Ni kan också beställa mat via catering, detta görs hos Restaurang Ladan Tingsryd (se tillval).

Det finns ett aktivitetsrum av hög klass på nedre plan. Rummet innehåller träningsmaskiner, bordtennis, fotbollsspel, biljard (i denna lokal är det förbjuden med ytterskor och med mat och dryck).

Vill ni umgås tillsammans med aktiviteter så 1 roddbåt och 1 kanot inkluderat. Ni kan hyra kanoter, båtar och fiskekort, vanlig cykel, mountainbike eller e-bike och anläggnings gårdsbadhus (se tillval).
Ert semesterparadis ligger direkt vid ån. Anläggningen ligger delvis på en ö i Mörrumsån. Det finns många sevärda utflyktsmål i närområdet som kan besökas med kanot, cykel eller bil. Området är känt för sina äppelodlingar och grönsaker. Åsnens Nationalpark ligger i närheten och inbjuder till unika naturupplevelser.

Badplats

Gäster har tillgång till ett baddäck direkt intill Mörrumsån med bord, stolar och badbrygga (ej sandstrand) liksom en liten bastu med omklädningsrum och de finns 200 meter från semesterhuset, detta ingår i veckohyra i juli och första 3 veckor i augusti.
En kommunal badplats med sandstrand ligger i norra Ryd, 3 kilometer bort. Privat enklare badplats med sandstrand 1 km norrut vid Mörrumsån.

Grupphuset Blidingsholms Gård hyrs ut veckovis i högsäsong under juli och augusti med lördag som bytesdag.
Övrigt tid på året gäller fritt val av ankomst- och avresedagar. Incheckning kl.16:00 och till kl. 10:00 avresedagen (om inget annat avtalas).

När ni bokar Blidingsholms Gård tar ni själva hand om slutstädningen och ni tar med eget sänglinne eller hyr av oss (se tillval).

Konferensrum kan ordnas enligt separat offert.

Högsäsong

Pris för en vecka, minst 16 personer i dubbelrum: 29.900 kr

exkl. slutstädning (se tillval)

vid fler än 16 personer tillkommer 1.869 kr per person/vecka

Lågsäsong

Pris för 1 natt inkl. 16 personer i dubbelrum: 8.480 kr

Vid fler än 16 personer tillkommer 530 kr per person/natt

Pris för 2 nätter inkl. 16 personer i dubbelrum: 14.400 kr

Vid fler än 16 personer tillkommer 450 kr per person/natt

Pris för 3 nätter inkl. 16 personer i dubbelrum: 19.200 kr

Vid fler än 16 personer tillkommer 400 kr per person/natt

En deposition tas ut vid ankomst på 5.000 kr, som återbetalas efter kontroll av städansvarig. Betalning helst per swish / nr.: 0708504431.

Vi kan tyvärr inte boka in ungdomsgrupper eller institutioner på denna anläggning.

OBS! Även spärrade dagar/veckor kan vara möjliga att boka. Har Du / Ni några speciella dagar som ni önskar boka så kan det vara möjligt efter förfrågan!

Ovanstående presenteras med reservation för ändringar.

Välkomna till ett minne för livet!

Bokningsförfrågan

Klicka på bilderna för att öppna dem i ett större format