Bröllopspaket

Bröllop med hela släkten. Vi har plats för 16 – 80 personer, unikt lyxboende med hotellstandard och med möjlighet till egna lösningar.

Information:

För boendet väljer ni med fördel anläggningen Blidingsholms Gård, detta boende har hotellstandard och mer därtill.

Hos oss finns möjligheterna, flexibiliteten och viljan att uppfylla era önskningar. I vårt upplägg kan du påverka budget och ramar, du står alltid i centrum. Du kan med goda vänners hjälp göra allt själv och betalar bara grundhyran för en eller två övernattningar alternativt så berättar du hur ni vill ha det och vi gör jobbet.

Grundpaketet inkluderar bröllopssviten med fruktskål och en flaska mousserande vin, utsikt över 3 km av Mörrumsån, gårdsbadhus dag 1, som samlande aktivitet för ankommande gäster, båtar och kanoter, eget kök och matsal för matlagning i egen regi. Tidigare incheckning kl 12.00 och senarelagd utcheckning kl 18.00.

Bröllopsmiddagen kan hållas i vår restaurang med plats för 80 personer, alternativt håller ni själva i matdelen och använder då vårt nyrenoverade kök med matsal som är inkluderat i dygnshyran. Denna matsal har plats för ca. 40 personer och här kan ni välja att laga maten i egen regi eller beställa förstklassig catering från vår samarbetspartner www.restaurangladan.se.

När Restaurang Ladan Tingsryd ansvarar för serveringen så är det naturligtvis gästen som väljer serveringssätt, meny, dekorationer och uppdukning. Paketet inkluderar också ett planeringsbesök med övernattning, där bröllopet detaljplaneras och beställaren ges tillfälle att träffa berörda parter. Då ett bröllop är så personligt och speciellt, så har vi valt att lägga det mesta under tillval.

Pris grundpaket

Grundpaketet är inkl:

Bröllopssviten med fruktskål och en flaska mousserande vin. Gårdsbadhus dag 1, för ankommande gäster. Båtar och kanoter. Eget kök och matsal för matlagning i egen regi. Tidigarelagd incheckning kl 12.00 och förlängd utcheckning kl 18.00. Ett planeringsbesök med övernattning är inkluderat. Bröllopet detaljplaneras och beställaren ges tillfälle att träffa berörda parter.

Pris för ovanstående är 20.000 kr inkl moms.
Vid ett planeringsbesök debiteras detta med 2000 kr för två personer. Denna summa ges senare som rabatt när eventet är genomfört.

Tillval

Logi på Blidingsholms gård i dubbelrum. Inkl lounge, eget kök och matsal, aktivitetsrum ( bordtennis, biljard, fotbollsspel, träningsmaskiner), altan med utemöbler. Logi en natt i dubbelrum 8480 kr inkl. 16 personer. Varje person utöver 16 st betalar 530 kr per person och natt.

Logi 2 nätter i dubbelrum 14.400 kr. Varje person utöver 16 st betalar 450 kr per person och natt.

– Badrock och handduk 75:-p/p
– Sänglinne och handdukar 150:- p/p
– Uppbäddade sängar 40:- p/p
– Slutstädning hela anläggningen 5.000:-
– Ankomstkaffe 60 kr p/p
– Lunch 140:- p/p
– Kvällsmiddag, se www.restaurangladan.se
– Frukost 120 kr p/p
– Bröllopsmiddag enligt offert

Övriga tillval som Blidingsholm inte tillhandahåller fås som offert från respektive entreprenör.

Bröllopspaket