Bröllopspaket

Bröllop med hela släkten. Vi har plats för 16 – 80 personer, unikt lyxboende med hotellstandard och med möjlighet till egna lösningar.

Information:

För boendet väljer ni med fördel anläggningen Blidingsholms Gård, detta boende har hotellstandard och mer därtill.

Hos oss finns möjligheterna, flexibiliteten och viljan att uppfylla era önskningar. I vårt upplägg kan du påverka budget och ramar, du står alltid i centrum. Du kan med goda vänners hjälp göra allt själv och betalar bara grundhyran för övernattningar alternativt så berättar du hur ni vill ha det och vi gör jobbet.

Logi på Blidingsholms Gård i dubbelrum. Inkl lounge, eget kök och matsal, aktivitetsrum (bordtennis, biljard, fotbollsspel, träningsmaskiner), altan med utemöbler och en grillpaviljong med sittplatser under tak direkt vid Mörrumsån.

Bröllopspaketet inkluderar bröllopssviten med fruktskål och en flaska mousserande vin, utsikt över 3 km av Mörrumsån, gårdsbadhus dag 1, som samlande aktivitet för ankommande gäster, båtar och kanoter, eget kök och matsal för matlagning i egen regi. Tidigare incheckning kl 12.00 och senarelagd utcheckning kl 18.00. Ni tar med egna drickavaror.

Bröllopsmiddagen kan hållas i vår restaurang med plats för 80 personer, alternativt håller ni själva i matdelen och använder då vårt nyrenoverade kök med matsal som är inkluderat i dygnshyran. Denna matsal har plats för ca. 30 personer och här kan ni välja att laga maten i egen regi eller beställa förstklassig catering från vår samarbetspartner www.restaurangladan.se.

När Restaurang Ladan Tingsryd ansvarar för serveringen så är det naturligtvis gästen som väljer serveringssätt, meny, dekorationer och uppdukning. Ni är välkomna på ett planeringsbesök, där bröllopet detaljplaneras och beställaren ges tillfälle att träffa berörda parter. Då ett bröllop är så personligt och speciellt, så har vi valt att lägga mycket under tillval.

Bröllopspaket

Detta paket förutsätter minst två övernattningar och boende på Blidingsholms Gård med inkl. 16 personer. Paketet är inkl.:

– Svit inkl. mousserande vin och fruktskål
– Gårdsbadhus första kvällen/eftermiddag
– Badrock
– Tidig incheckning, före kl. 16:00
– Sen utcheckning, efter kl. 10:00
– Sänglinne och handdukar
– Uppbäddade sängar
– Stora festbordet med vita dukar och vita tygservetter (45×45 cm)
– Champagne-/ vin- och ölglas efter behov
– Tilläggslokal ”Bryggeriet” för caterad buffé inkl. buffébord, värmeplattor
– Kanoter och roddbåt

Vanliga tillval

– Slutstädning   5.000 kr
– Frukostbuffé enligt offert

Övriga tillval som Blidingsholm inte tillhandahåller fås som offert från respektive entreprenör.

Bröllopspaket