Konferenspaket

Konferera ostört och effektivt

Välkommen till en konferensgård i hisnande vacker miljö och till vår fräscha anläggning Blidingsholms Gård – utrustad med den senaste tekniken, men med en varsamt bevarad gårdsanda.

Hos oss får du den rogivande tystnad som bara ett hotell ”på landet” kan erbjuda. Mörrumsån har två bebodda öar och delar av Blidingsholms Gård ligger på en av dessa. Så i varje fönster ser du Mörrumsån i norr och i söder. Omgivningen har en fantastisk natur med ett spännande fisk-, djur- och sjöfågelliv.

Mycket av det småländska är unikt. Hos oss får du alltid en härlig dos av Småland.

Blidingsholms Gård erbjuder exklusiv avskildhet för små och medelstora konferenser. Ni bor på Hotell Åsnen, en modern anläggning som byggdes 2014. Vi erbjuder övernattning i enkelrum, konferensrum, en viltinspirerad frukost med flera av gårdens specialiteter, för- och eftermiddagskaffe med hembakat, lunch med kaffe och en middag via catering från vårt samarbetspartner Restaurang Ladan Tingsryd och vårt gårdsbadhus (spa).

Vårt konferenspaket inkluderar exklusiv ensamrätt till anläggningen liksom våra naturbaserade aktiviteter som kanoting, båt, fiske och vandringar.

Vi är anpassade för grupper som söker avskildhet och det extra.

Antalet deltagare påverkar priset i mindre grad, då hela anläggningen bokas av för bara en grupp åt gången. Det som skapar mervärdet på Blidingsholms Gård är avskildheten, säkerheten, servicenivån och vårt fantastiska läge utmed Mörrumsån i södra Småland.

Ett prisexempel för ett konferensuppehåll hos oss inklusive en övernattning, två konferensdagar, gårdsbadhus och förtäring enligt ovanstående med upp till 17 deltagare är 48.000 kr exkl. moms.

Säker konferens

Det är viktigt att hålla en hög medvetenhet kring risker och säkerhet. Säkra möten vad gäller fysisk och digital trygghet efterfrågas allt mer.
Om ni som grupp vill hålla låg profil och låsa om er både inom- och utomhus så erbjuder Blidingsholms Gård detta koncept.
Det är också viktigt att det interna säkerhetsarbetet uppdateras bland personalen.
Vid en bokning där den fysiska säkerheten prioriteras extra högt, så ser vi fram emot en kravlista från kunden.

Tillval kan vara

Logi i våra övriga gruppanläggningar se våra  semesterhus

För aktiviteter, se våra paket…