Konferenspaket

Konferera ostört och effektivt

Information:

Välkommen till en konferensgård i hisnande vacker miljö och till vår fräscha anläggning Blidingsholms Gård – utrustad med den senaste tekniken, men med en varsamt bevarad gårdsanda.

Anläggningen består av Hotell Åsnen som vi nu ytterligare byggt ut med kök och matsal för egen matlagning i grupp som teamwork eller catering, där gästen tar med eget dricka.

Vi har valt att lägga vår service under tillval så att varje grupp själv bestämmer pris-och servicenivå. Ni kanske vill laga all mat själva och bara låta oss servera frukosten, ni väljer.

Vår kapacitet är 33 personer i enkelrum och betydligt fler om dubbelrum och/eller stugboende accepteras. Alla rum är ytterst fräscha och har toalett, dusch och tv. Vi har som regel att bara boka in en konferens åt gången, vi vill skapa kontrast till masskonferenshotellen. Vi har två moderna konferensrum (60 personer och 25 personer) och därtill grupprum.

Vi byggde vår anläggning 2014 och den uppfyller alla normer för hotell. I restaurangen har vi kapacitet på 80 personer . Vårt gårdsbadhus blev en succé och är nu fullt utbyggt.

Du bor på Hotell Åsnen men vi har i detta koncept valt att kalla anläggningen Blidingsholms Gård.

Hos oss får du den rogivande tystnad som bara ett hotell ”på landet” kan erbjuda. Mörrumsån har två bebodda öar och delar av Blidingsholms Gård ligger på en av dessa. Så i varje fönster ser du Mörrumsån i norr och i söder. Omgivningen har en fantastisk natur med ett spännande fisk- djur och sjöfågelliv. Sjöfågellivet är anmärkningsvärt vintertid, då Mörrumsån inte fryser till runt Blidingsholms Gård.

Vi anser oss ha bättre lokaler, mer spännande mat, vackrare rum och en säkrare anläggning än de flesta.
Mycket av det småländska är unikt. Hos oss får du alltid en härlig dos av Småland som extra konferenskrydda – en ovärderlig inspiration att ta med hem.

Hos oss bokar du först boende och därefter dina tillval, helt efter den servicenivå som du önskar. Ett nybyggt kök med matsal ställer vi då till ert förfogande ( 40 sittplatser). Utomhus i direkt anslutning till kök och matsal finns altan med utemöbler.

Tillval kan vara

– Boende i enkelrum, för – och eftermiddagskaffe, lunch, kvällsmiddag, konferensrum, grupprum, spa, eget kök, färdigbäddade sängar och handdukar, badrock, tidig eller sen incheckning, slutstädning, något av våra paket eller aktiviteter.
– Kvällsmiddag
– Frukost 120 kr per person, lunch 140 kr per person.
– Sänglinne och handdukar

Logi på Blidingsholms gård i dubbelrum. inkl lounge, eget kök och matsal och altan med utemöbler.

Logi en natt i dubbelrum 8480 kr inkl. 16 personer. Varje person utöver 16 st betalar 530 kr per person och natt.
Logi 2 nätter i dubbelrum 14.400 kr inkl 16 personer. Varje person utöver 16 st betalar 450 kr per person och natt.

Hos oss finns möjligheterna, flexibiliteten och viljan att uppfylla era önskningar. I vårt upplägg kan du påverka budget och ramar, du står alltid i centrum. Du kan med goda vänners lag göra allt själv utan tillval och betalar då bara grundhyran.

Logi i våra övriga gruppanläggningar se våra semesterhus..

För aktiviteter, se våra paket.

Pris enligt offert
En prisindikation för konferens från lunch till lunch med en kvällsaktivitet och en tvårätters kvällsmiddag ca. 1800 kr – 2.200 kr per person excl. moms om vår personal gör jobbet.