Julbordspaket

Gammeldags jul på Blidingsholm, södra Småland

Information:

Blidingsholm Gård är julpyntat och vi välkomnar er grupp till ett traditionellt julbord, allt hos oss är inklusive: mat, boende, måltidsdricka och julbadet.

Vi välkomnar våra gäster till ett vällagat julbord i en genuiet lantlig miljö. Hela vår anläggning är ny och fräsch och ni checkar in i spännande rum som vart och ett har en egen historia. Alla rum har dusch, toalett, wi-fi, tv och en fantastisk utsikt över Mörrumsån i alla fönster. När ni checkar in bjuder vi på kaffe och hembakat, därefter besöker ni gårdsbadhuset för spa och relax och kvällen avslutas med vårt julbord, där givetvis spelmannen (trubaduren) också har sin plats.

Det mesta är hemlagat och delvis från skog och sjö.
Julmaten ska avnjutas på landet där den är producerad. På begäran skickar vi gärna ut en lista med alla läckerheter vi vill bjuda er på.

Er grupp med upp till 60 personer har ensamrätt till hela anläggningen och inkl. i paketet är bäddade sängar och handduk, badrock, kaffe och hembakat vid ankomst, boende i dubbel- och enkelrum, spa, glögg, traditionellt julbord med bordsvatten, konferensrum med fruktskål och dryck, frukostbuffé.

Incheckning kan göras från kl 12.00, gårdsbadhuset är öppet mellan kl 15.00-17.30. Julbordet serveras från kl 18.00 – 20.00, restaurangen stänger kl 24.00.

Bokningar kan göras mellan mitten av november fram till sista helgen före jul.

Julbord buffé