Våra paket

Blidingsholm har en lång historia som knutpunkt och mötesplats för människor.

Våra paket visar på den flexibilitet och möjligheter som anläggningen har. Den höga standarden i boende, lokaler och upplägg som presenteras är ett verk som tagit lång tid och flera generationer att bygga upp. Upplägget är tänkt att ge kunden maximala möjligheter att själv påverka budget och servicenivå.
Som kund väljer du boende:

  • Blidingsholms Gård, Eriks Gård, Solhems Gård eller Fålaboda ”gården vid Åsnen”

Därefter väljer du dina tillval, för den service du vill ha.
Efter detta kan du välja något av våra paket eller bara komma och vara.

Vi är stolta över vår anläggning och presenterar den gärna. Hör av dig för ytterligare information.
Du är varmt välkommen att kontakta oss.

Spapaket

Lugn och ro är viktigt. I gårdens eget badhus finner din grupp allt vad kropp och själ kan önska vad gäller avslappning. Arombastu, ljusbastu, ryskt bad (kallvattenbad), vilorum med utsikt mot Mörrumsån m.m.

Kräftfiskepaket

Ni kommer till ett ypperligt kräftfiske på en privatsträcka i övre delen av Mörrumsån, strax söder om sjön Åsnen. För boendet väljer ni med fördel något av husen på Blidingsholms Gård.

Bröllpspaket Blidingsholm

Bröllopspaket

Bröllop med hela släkten. Vi har plats upp till 80 personer, unikt lyxboende med hotellstandard och med möjlighet till egna lösningar. Säg JA på Blidingsholm, vi erbjuder er ett drömbröllop. Hos oss finns mycket vackra platser för bröllopsceremonin.

Jubilarpaket

Ni firar med hela släkten upp till 80 personer, unikt lyxboende med hotellstandard och med möjlighet till egna lösningar. För boendet väljer ni med fördel någon av anläggningarna Blidingsholms Gård, Eriks Gård eller Fålaboda, gården vid Åsnen. Dessa boenden har hotellstandard och mer därtill.

Julbordspaket Blidingsholm

Julbordspaket

Blidingsholms Gård är julpyntat och vi välkomnar er grupp till ett traditionellt julbord där allt är inklusive, mat, boende, dricka och julbadet. Vi välkomnar våra gäster till ett vällagat julbord i en genuiet lantlig miljö.

Konferenspaket

Välkommen till en konferensgård i hisnande vacker miljö och till vår fräscha anläggning Blidingsholms Gård – utrustad med den senaste tekniken, men med en varsamt bevarad gårdsanda.