Jubilarpaket

Ni firar med hela släkten med 16 – 80 personer, unikt lyxboende med hotellstandard och med möjlighet till egna lösningar.

Information:

För boendet väljer ni med fördel någon av anläggningarna Blidingsholms Gård, Eriks Gård eller Fålaboda, gården vid Åsnen.

Dessa boenden har hotellstandard. Nedanstående erbjudande beseras på att ni väljer att bo på Blidingsholms Gård i 2 nätter.

Hos oss finns möjligheterna, flexibiliteten och viljan att uppfylla era önskningar. I vårt upplägg kan du påverka budget och ramar, du står alltid i centrum. Du kan med goda vänners hjälp göra allt själv utan tillval och betalar bara grundhyran.

Grundpaketet inkluderar en svit för jubilaren med utsikt över 2 km av Mörrumsån. Det ingår ett eget kök och matsal för matlagning i egen regi med plats för 30 personer. Hit kan ni beställa mat genom catering med vår samarbetspartner www.restaurangladan.se. Här finns många spännande matval. Drickat tar ni själva med. Middagen kan också hållas i vår restaurang med plats för 80 personer. När Blidingsholm ansvarar för serveringen så är det naturligtvis gästen som väljer serveringssätt, meny, dekorationer och uppdukning. Ni är välkomna att besöka oss för planering.

Jubilarpaket

Detta paket förutsätter minst två övernattningar och boende på Blidingsholms Gård med inkl. 16 personer. Paketet är inkl.:

– Svit inkl. mousserande vin och fruktskål
– Gårdsbadhus första kvällen/eftermiddag
– Badrock
– Tidig incheckning, före kl. 16:00
– Sen utcheckning, efter kl. 10:00
– Sänglinne och handdukar
– Uppbäddade sängar
– Stora festbordet med vita dukar och vita tygservetter (45×45 cm)
– Champagne-/ vin- och ölglas efter behov
– Tilläggslokal ”Bryggeriet” för caterad buffé inkl. buffébord, värmeplattor
– Kanoter och roddbåt

Gästerna har alltid möjligheten att endast boka grundpaket för boende på Blidingsholms Gård.

Vanliga tillval

– Städning   5.000 kr
– Frukostbuffé enligt offert

Övriga tillval som Blidingsholm inte tillhandahåller fås som offert från respektive entreprenör.

Jubilarpaket